_mg_9702

Gerjanne van den Brink

Mijn naam is Gerjanne van den Brink, en werken bij Pimpt. Foto en Frame is mijn passie.

Opgegroeid tussen de lijsten is de passie voor het vak gegroeid. Helemaal uitgelaten kan ik zijn als ik weer een mooie foto, schilderij of poster mag inlijsten. In de juiste lijst wordt het tot een waar kunstwerk.

De losse onderdelen tot een geheel maken, dat is waar het om gaat. Foto, lijst en interieur. Los van elkaar mooie ontwerpen, maar het samenspel van deze samen maakt een echte eyecatcher.

Wat Pimpt. Foto en Frame zo leuk maakt, is het uitgebreide pakket wat we aanbieden. Een mooie studio waar foto’s gemaakt kunnen worden, goede printers voor de mooiste afdrukken en goede computer apparatuur om uw of onze foto’s, indien gewenst, de laatste finishing touch te geven.

Kom eens gezellig langs, we willen u graag in ons enthousiasme meenemen!

_mg_7940

Berthilde Waaijenberg

Hoi! Ik ben Berthilde en ik houd van muziek, bijzondere mensen, langspeelplaten, kunst en mijn nieuwe passie fotografie.

Ik vind het heerlijk om foto’s terug te kijken en hierdoor weer herinneringen op te halen. (En ja, het liefst nog in een ouderwets, geplakt fotoalbum.) Sinds ik bij Pimpt. werk, ben ik ze nog meer gaan waarderen en maak ik meer tijd vrij om deze momenten vast te leggen.

Kunnen wij u helpen?

U bent van harte welkom in onze winkel. Ons adres is Dijkje 9, 3771, Barneveld. Uw vraag e-mailen of telefonisch bespreken kan ook!

Mailen

PIMPT. Foto & Frame

Liever persoonlijk uw vraag stellen? Contact