Hieronder vindt u onze meest voorkomende diensten. Staat er iets niet tussen? Neem gerust even contact met ons op om te informeren of we u verder kunnen helpen.

GFH lijsten

In onze webshop kunt u verschillende GFH-lijsten vinden. Deze aluminium lijsten zijn beschikbaar in de standaard fotoformaten waaronder ook pasfotolijstjes.

Hebt u zelf een fotograaf gevonden maar wilt u wel gebruik maken van een studio? U kunt onze studio gewoon afhuren. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

De studio met rondwand bevindt zich op de eerste etage, is voorzien van studiolampen en heeft ruimte voor +/- 18 personen. Wilt u eerst een keer een kijkje nemen? Laat het ons even weten.

U kunt bij ons terecht voor een reportage in de studio. We bespreken kort uw wensen en zorgen ervoor dat u de keuze hebt uit verschillende foto’s. Wil u graag een mooi portret, samen met vriendinnen een leuke shoot doen of een familie- of gezinsfoto laten maken? We kijken graag naar de mogelijkheden.

De studio bevindt zich op de eerste etage boven onze winkel. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen via de mail of even bellen.

VHS videobanden overzetten op dvd

Heeft u thuis nog oude VHS videobanden liggen? Wij zetten ze voor u over op dvd.

Bewaar de herinneringen, laat ze niet verstoffen of vervagen achter in de kast, maar geniet er regelmatig van.

Ook uw miniDV banden kunnen we voor u verwerken. Mocht u nog oude camerabanden hebben liggen, kom gerust langs samen met de camera, vaak kunnen we deze nog voor u overzetten op dvd.

De banden worden binnenshuis overgezet.

Negatieven en dia’s digitaliseren en afdrukken

Heeft u nog negatieven en/of dia’s liggen? Laat ze bij ons digitaliseren en/of afdrukken. Dit gebeurt binnenshuis en, afhankelijk van de hoeveelheid, kunnen we snel voor u leveren.

 

Foto’s vergroten of verkleinen

Indien er geen digitale versie van een dierbare foto is, kunnen wij een foto van een foto maken. Deze kunnen we dan ook desgewenst vergroten of verkleinen.

PIMPT. Foto & Frame

Liever persoonlijk uw vraag stellen? Contact